Rendelés menete

Posted on Posted in Egyéb, Szolgáltatásaink

1. KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha szeretnél teljesen egyedi tervezésű arculatot, weblapot kérni, írj egy e-mailt az info@diferenczya.hu e-mail címre, vagy hívj a 20/ 291-46-99-es telefonszámon, és írjátok le, mondd el az elképzeléseiteket, esetleges kérdéseket. Szükséges tudom, hogy mivel foglalkozik a vállalkozásod, mik a céljaid, milyen stílusban gondolkodsz, milyen színeket szeretnél látni a logódon, weblapodon és érdekel minden, amit fontosnak tartasz még elmondani.

2. KONZULTÁCIÓ

Az elképzelések, igények egyeztetését követően e-mailben küldöm neked az árajánlatot és a megrendelőt. A megrendelői szerződést elektronikusan kérem kitölteni és visszaküldeni (egyszerű, és nem sok időt vesz igénybe), amit eredetiben postán megküldök Neked.

Természetesen van lehetőség személyes egyeztetésre is.  hogy jobban megismerjelek Téges és elképzeléseidet. Ezt a konzultációt követi e-mailben az egyedi árajánlat.

4. ELŐLEG

A munka megkezdése előtt esedékes a grafikai tervezés díjának 20%-a előlegként. A fennmaradó összeget a teljesítéskor, a kész grafikai elem átvételekor rendezzük.

3. MUNKA MEGKEZDÉSE

Az előleg beérkezését követően, megkezdjük az átalad megrendelt arculati elemek megtervezését, a korábban felvett igényeidnek megfelelően. Grafikai tervezés (logó, névjegy, szórólap, plakát, egyéb) esetén minden megrendelőnek 3 koncepciótervet készítünk, melyek közül a legszimpatikusabbon további 3 módosítási kört hajtunk végre igény esetén, hogy végül a korábban elképzelt eredményt kapd!  Welaptervezés esetén szükségünk van fotókra, a logóra, a színhármasra, amelyek, ha nem állnak rendelkezésre segítünk az elkészítésükben. A Te döntésed, hogy a későbbiekben Te szeretnéd kezelni a weboldaladat, vagy igénybeveszed ezen szolgáltatásunkat és havi díj ellenében elvégezzük helyetted az oldal frissítéseit, blogírást.

5. TELJESÍTÉS

Az elkészült grafikai elemeket mind webes, mind nyomdai formátumban eljuttatjuk Hozzád. Wenlaptervezés esetén a beüzemelt weblapot átadjuk, bemutatjuk. A megrendelés teljesítését követően kérjük a kiállított számla ellenértékét 8 munkanapon belül átutalni.

Ezután pedig nincs más dolgod, mint élvezni, ahogy vállalkozásod arculata mágnesként vonza az ügyfeleket.